Iduća, deveta sjednica Vijeća veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske održat će se u online okruženju pomoću aplikacije Microsoft Teams u utorak, 10. studenog 2020., s početkom u 11 sati, shodno trenutnoj epidemiološkoj situaciji.

Poziv na sjednicu, kao i dnevni red bit će dostavljeni krajem listopada, kao i podatci za pristup online sjednici. Pri registraciji u aplikaciju, molimo članice i članove Vijeća za korištenje potpunog imena i prezimena kako bi se tijekom održavanja sjednice mogao utvrditi kvorum. Sudjelovanje na sjednici je potrebno unaprijed potvrditi, a ukoliko niste u mogućnosti osobno sudjelovati, mailom pošaljite punomoć osobe koja će vas zastupati.

Materijali za sjednicu bit će dostupni na podstranici “Sjednice Vijeća“. Stranici je moguće pristupiti s lozinkom koja je dostavljena članicama i članovima Vijeća.

Rok za predaju kandidatura za člana Matičnog povjerenstva za područje tehničkih znanosti i člana Matičnog povjerenstva za područje biotehničkih znanosti ističe u petak, 30. listopada 2020. O kandidaturi za člana u matičnim povjerenstvima možete pročitati na poveznici.

Odgovori