Predstavnici Agencije za znanost i visoko obrazovanje, Akreditacijskog savjeta AZVO-a i članovi Vijeća razmjenjivali su iskustva iz tekućeg ciklusa reakreditacije visokih učilišta.

4. sjednica Vijeća veleučilišta i visokih škola održala se u četvrtak, 28. veljače 2020. u prostorijama Edward Bernays Visoke škole, a u središtu rasprave bila su iskustva iz tekućeg ciklusa reakreditacije; s jedne strane predstavnika AZVO-a i Akreditacijskog savjeta, a s druge strane predstavnika visokih učilišta koji su bili predmet akreditacijskog vrednovanja.

Iz sastava Vijeća veleučilišta i visokih škola, svoja su iskustva iz postupka reakreditacije na sjednici predstavilipredstavnici Veleučilišta u Požegi, Visoke škole za menadžment u informatici i turizmu u Virovitici, Visoko učilište Algebra te RIT Croatia.

Sjednici Vijeća u ime Agencije za znanost i visoko obrazovanje nazočili su ravnateljica prof. dr. sc. JasminaHavranek, predsjednica Akreditacijskog savjeta prof. dr. sc. Sonja Vila, zamjenica ravnateljice dr. sc. Vesna Dodiković-Jurković te pomoćnice ravnateljice mr. sc. Sandra Bezjak i Mirjana Gopić, dipl. iur.

Odgovori