Na sjednici je usvojen novi Poslovnik o radu Vijeća, Pravilnik o ustroju i načinu rada Matičnih povjerenstava te su izabrani novi potpredsjednici i glavna tajnica Vijeća.

2. sjednica Vijeća veleučilišta i visokih škola održala se u četvrtak, 21. studenog 2019. godine na Edward Bernays Visokoj školi. Usvojeni su prijedlozi ključnih dokumenata Vijeća; Poslovnik o radu Vijeća veleučilišta i visokih škola te Pravilnik o ustroju i načinu rada matičnih povjerenstava i provedbi postupaka izbora. Istovremeno je pokrenut postupak izbora novog saziva članova matičnih povjerenstava koji će se održati na narednoj, trećoj sjednici Vijeća.

Na sjednici je kompletirano i vodstvo Vijeća u tekućem mandatu. Na prijedlog predsjednika Vijeća doc. dr. sc. Damira Juga, za potpredsjednike Vijeća izabrani su prof. dr. sc. Krešimir Rotim, dekan Zdravstvenog veleučilišta te doc. dr. sc. Gordana Nikolić, dekanica Visoke poslovne škole PAR Rijeka. Za glavnu tajnicuVijeća veleučilišta i visokih škola imenovana je Marija Baričević, dipl. iur., glavna tajnica Poslovnog veleučilišta Zagreb.

Odgovori